Фондация “Занаяти, традиции и обичаи”

Фондация „Занаяти, традиции и обичаи“ има за цел да обучава и подкрепя търсещите занаят и професионално развитие и редом с това да се грижи за поддържането и продължаването на българският бит и култура.
В разгара на Ковид епидемията през 2020 година фондацията бе създадена от Калина Динева, Велислава Колева, Теодора Петкова, Мария Иванова, Мария Паскалева, Донка Пейков, Мариана Иванова, Жени Петкова приемащи трите направления за лична кауза и мисия, а именно със своите действия и желание да допринесат и помогнат на хора загубили работата си или търсещи своето поприще и на такива, които искат да популяризират своят занаят и чрез организирането на различни активности – работилници за възрастни и деца, професионални семинари и обучения.
За по-малко от едногодишното си съществуване фондация Занаяти, Традидиция и Обичаи в сътрудничество със Christian of Roma подпомогнахме трима млади таланти в тяхното професионално развитие като коафьор стилисти за изграждането на техните първи самостоятелни салони за красота и старт в кариерата. Вярваме, че помощта и подкрепата в самото началото носи най-голямо отражение и че на всеки помогнал фондацията той сам се превръща в съмишленик и продължава каузата, а именно след време сам да подаде на друг нуждаещ се от подкрепа ръка.

ФОНДАЦИЯ “ЗАНАЯТИ, ТРАДИЦИИ И ОБИЧАИ”

Скъпи Приятели и Клиенти на Център за красота Фльор,
имаме удоволствието да Ви поканим на 05.06.2021г. от 18.00 часа

на БЛАГОТВОРИТЕЛЕН моден ШОУ-спектакъл

и

празничен коктейл по случай нашата 10-та годишнина!

Сцената на лятната градина на Парк Хотел Загорка ще бъде арена на красотата и ще видите 10 зашеметяващи модни визии, представени от топ стилисти на България.
В навечерието на нашата годишнина ще представим пред Вас и нашата нова кауза и лична мисия, а именно учредяването на фондация “Занаяти, традиции и обичаи” – имаща за цел да подкрепя и обучава търсещите развитие и занаят и да се грижи за продължаването на българският бит и култура.
Който иска да остане на вечеря в ресторанта на Парк Хотел Загорка, може да запази своето място с резервация на телефон +359 895 583 888
Нашите скъпи домакини са подготвили специално празнично меню (сканирай QR- кода) и ще предоставят 10 % от цената на консумацията вечерта като дарение за фондацията (срока за закупуване на куверт е 25.05.2021г)

Събитието е БЛАГОТВОРИТЕЛНО!

Ако сте решили да ни купите цветя ще се радваме отделената сума да я сложите в плик за дарение към ФОНДАЦИЯ “Занаяти, Традиции и Обичаи”
 


.

X