Съвети от Фльор: Как да възстановим косата си след лятното слънце

Укрепващ шампоан YOUNG AGAIN WASH

Какво може да бъде по-добре от топлите слънчеви дни, флорални рокли и ледено студени лимонади? Лятото е сезон на безгрижно забавление на слънце, а знаете ли, че то може да бъде най-вредният сезон за косата ви? Дългите летни дни, когато сте на плажа, могат да изсушат косата ви, оставяйки я да изглежда безжизнена и слаба. Косата има защитно покритие, наречено хидролипиден слой, който се разпада при излагане на косата на слънце, солена вода или хлор. Разпадането на този слой води до цъфтеж, накъсване и начупване на косата. Ако сте пропуснали да предпазите косата си през лятото, есента е най-удачния период за подхранване и грижа.За да Ви бъдем полезни на сто процента ще Ви представим цялата линия продукти Young again на Kevin Murphy, която ще възстанови вашата коса и ще я направи по-красива, мека и жива.

 

След лятното слънце Ви препоръчваме укрепващия шампоан YOUNG AGAIN WASH, който нежно почиства и хидратира увредената коса и придава блясък и гладкост. Предотвратява цъфтежа и осигурява ежедневна защита срещу въздействието на околната среда. Има успокояващ ефект върху скалпа.

 

Луксозен балсам YOUNG AGAIN RINSE

Подарете на косата си усещането за младост с YOUNG AGAIN RINSE. Луксозен балсам, спомагащ за възстановяване на сухата, чуплива и увредена коса чрез богата формула на екстракти от орхидея, баобаб, безсмъртниче и цвят на лотус. Балсамът подпомага косата да изглежда отново млада и жива.

 

Kevin Murphy Young Again Masque

Kevin Murphy Young Again Masque e дълбокo възстановяваща маска за увредената коса подходяща за използване в домашни условия. Маската е съставена от аминокиселини и етерични масла, които действат като средство против стареене на косата и подсилва сухата и увредена коса.

 

Сух балсам Kevin Murphy

Маслото за коса Kevin Murphy Young Again е продукт, който осигурява интензивна грижа за косата, като подхранва и придава блясък. Маслото предотвратява стареенето на косъма и стимулира обновяването на клетките. Използването му защитава косата при топлинна обработка и стилизанти, както и срещу UV лъчите на слънцето.

 

Масло за коса Kevin Murphy Young Again

Сухият балсам на Kevin Murphy не трябва да се бърка със сух шампоан. Вместо да се фокусира върху скалпа, сухият балсам трябва да бъде нанасян по дължина на косата до самите и краища. Той е под формата на спрей, който хидратира и подхранва косата между измиванията. Сухият балсам Young Again Dry придава блясък и жизненост и съживява изтощената коса.

 

Независимо от вида и състоянието на косата Ви, козметиката на Kevin Murphy може да я трансформира до неузнаваемост. Резултатът е забележим още при първите нанасяния на продуктите, а при продължителна употреба можете да постигнете невероятен ефект.
Продуктите на Kevin Murphy, както и повече информация за тях може да откриете в „Център за красота Фльор“