Известната коафьорка Виктория Шимбатор идва в България

Ние от Академия Фльор вярваме, че мисията на всеки фризьор е да създава красота и да прави своите клиенти истински щастливи. За целта са ви необходими умели ръце, креативен ум и мнооого часове практика. Неведнъж сме подчертавали, че нашата основна мисия е да повишим професионалното ниво в бранша. Ето защо Академия Фльор покани един фризьор от световна класа – Виктория Шимбатор, която е истинско вдъхновение за всички нас.

Уникалната коафьорка ще проведе двудневен Workshop за официални и сватбени прически в Стара Загора. Събитието ще се състои през октомври в Park – Hotel Stara Zagora, а местата за него бяха запълнени още с обявяването му, което за пореден път доказа нуждата от такъв тип събития и на нашата сцена.

Образованието и опита на известната коафьорка е от реномирани академии като: Vidal Sassoon, Patrick Cameroon, Vladimir Tarasiuc, Sharon Blain I Georgy Kot.

Виктория Шимбатор е от молдовски произход и е специализирана предимно в сватбени прически. Работата и е меко казано впечатляваща, а нейният Instagram профил, който ви препоръчваме да последвате, е прекрасно място за вдъхновение. Тя превръща косата на своите модели в автентични произведения на изкуството. Нейните успехи включват повече от 20 авторски шоута, телевизионни проекти и международни ревюта, както и множество награди от международни конкурси. Очакваме я с огромно нетърпение и жажда за нови знания, които да имплементираме веднага в работата си <3