Права коса до 6 месеца с уникален био продукт

Всички искаме това, което нямаме! Tова е особено вярно, що се отнася до косата. Искаме тя да бъде къдрава, когато е естествено права, а когато имаме естествени къдрици, прекарваме часове с пресата пред огледалото. Термичната обработка е най-големият враг на косата. Ежедневното  използване на преса или сешоар за изправяне и оформяне, уврежда косата и я прави слаба, накъсана и безжизнена. С напредване на науката и технологиите вече има революционни био продукти, които изправят, хидратират, възстановява, придават невероятен блясък и подпомагат растежа на косата.

Био изправянето е ефективен и дълготраен метод за гладка коса. Обикновено процедурата се извършва със специални продукти, които променят структурата на косата и въпреки това тя остава лъскава и здрава. Тези продукти не са толкова агресивни, като тези при химическо изправяне, тъй като съдържат естествени аминокиселини. Ефектът им реконструира косъма, като го оставя блестящ гладък от 6 до 8 месеца. Този метод за дълготрайно изправяне е подходящ при чувствителен и деликатен скалп, а отрицателният ефект върху косата е минимален. Процедурата e препоръчително да се извършва от професионалист, който предварително да направи диагностика на Вашата коса и скалп и да Ви препоръча най-доброто решение.

Ние от Център за красота „Фльор“ залагаме на иновативните технологии и продукти за по-здрава и красива коса за нашите клентки. Може да запишете своя час за дълготрайно био изправяне на място в нашия салон на ул. Парчевич 33 или на телефон 0889 89 52 68.