Топ коафьорите на Академия Фльор със сертификати от специализирания Мастър клас за сватбени прически на Шарон Блейн

Двама от топ коафьорите на Академия Фльор – Калина Динева и Методи Кацаров заминаха за Ирландия, където ще вземат участие в специализиран Мастър клас за сватбени прически на легендарната Шарон Блейн. 3-дневеното обучение ще се проведе от 17 до 19 ноември в град Корк, Ирландия, представяйки най-новите техники и тенденции в сватбените и официални прически за 2020 година.

Шарън Блейн е един от най-утвърдените фризьори и преподаватели в света днес. Повече от пет десетилетия тя усъвършенства уменията си и споделя ненадминатите си знания с хиляди фризьори от всички краища на света. Иновативните и уникални програми на Шарън обхващат целия спектър от зашеметяващи булчински прически. Тя е световно призната за изключителното си творчество, за което е и отличена с безброй престижни награди. Четирикратен носител на награ­дата „Обучител на годината”, седем пъти финалист в престиж­ното състезание „Фризьор на го­дината” и още много други. Иновациите са в основата на уменията и мисленето на Шарън. Тя е въвела множество уникални техники и инструменти през цялата си кариера и пет десетилетия в индустрията продължава да развива стилистите в световен мащаб и да предава своите знания.

Академия Фльор инвестира средства и време в този топ Мастър клас, за да може да предложи най-доброто на своите клиенти и колеги, разбира се… „защото ученето е в основата на нашата философията, придобиването на нови знания и споделянето им ни усъвършенства и вдъхновява за нови успехи“ сподели Калина Динева.