Удължаване и сгъстяване на косата в Център за красота „Фльор“, Стара Загора

Може да харесвате дълга и копринена коса, но има толкова малко жени, които я притежават. Твърде е възможно да не успеете да достигнете мечтаната дължина по много причини – защото косата ви не е достатъчно гъста, тънка е или защото нямате търпението да я оставят да расте.

Удължаването на косата e най-лесният начин да иматe дългата коса, за която винаги сте мечтали. Вече има много различни начини да добавите дължина и обем към косата си, трябва да вземете под винимание плюсовете и минсуите на всеки един метод и да решите кой от тях е най-подходящ за вашата коса.

Знаем, че може да бъде объркващо, поради което Център за красота „Фльор“, Стара Загора предлага консултация и индивидуален подход към всеки свой клиент, за да може да се постигне желания резултат. Най- популярните методи за удължаване и сгъстяване на косата са чрез шноли, капси и кератин.

Удължаването с кератинови кичури е любимият метод на много жени и препоръчвания от нас като специалисти в областта. Клиентите ни са влюбени в него, защото поставянето му е сравнително лесно, а косата изглежда естествено и разбира се, издържа до 3-4 месеца за разлика от екстеншъните на шнола, който трябва да сваляш всяка вечер или тези на капси, чиято поддръжка е ежемесечна.

Шнолите са подходящи за парти, специален повод или когато искате да изглеждате различно за няколко часа. Удълженията с шноли са за хора, чиято естествена коса е с дължина до раменете или по-дълга. Ако имате много къса коса, удълженията няма да изглеждат естествено, защото е нужно екстеншъна да бъде смесен с естествената ви коса. Кератиновото удължаване на косата се прави с постоянни удължения, които се нанасят кичур по кичур и са покрити от горния слой на косата. Прикрепват се чрез разтопяване на кератиновите връзки върху истинската коса.

По този начин се образува трайна връзка. Косата, удължена с кератин е много по-лесна за домашна поддръжка – миене, сушене и стои най-естествено. В Център за красота „Фльор“ работим с ново поколение кератин, което не уврежда косата.

Известен начин за поставяне на удължения е и този с капси. Методът е почти идентичен с кератиновия, само че връзката с естествената коса се прави с капса. Поддръжката и на двата метода е в един ценови диапазон.
Поставянето и поддръжката на кератиновото удължаване, както и на капсите, е добре да се прави от професионалист. Много е важно да се прецени точния грамаж на кучурите, които ще ви се поставят, което се определя спрямо дебелината и структурата на собствената ви коса, както и самото разположение на кератиновите връзки.

Те никога не трябва да се виждат, ако са поставени правилно.

В център за красота „Фльор“ предлагаме и удължаване на коса и с помощта на Hairtalk Extensions стикери за коса, които имат разнообразна цветна гама за ефектна визия.
Ако все още не сте опитвали кератиновите удължения за коса, не се притеснявайте да направите тази първа стъпка.

Свържете се с Център за красота „Флъор“, Стара Загора за консултацията и записване за час – сигурни сме, че няма да съжалявате.