Първата система за био интеграция на коса вече е в България!

 

Център за красота Фльор добави още един бранд към своето портфолио и вече е официален представител на първата система за био интеграция на коса в света ColdHair Milano!

ColdHair Milano предлага уникалната био-интеграция на коса – специални кичури, които абсолютно безвредно и лесно се прикрепват към косата – без шиене или кератин, абсолютно различни от екстеншъните и подходящи за всеки салон! С тях късата коса бързо може да се превърне в елегантно каре, лицето – да се украси с бретон, да се направи ефектен балеаж или стилно омбре (без изобщо да се боядисва косата), да се сложат цветни кичури за специален повод, а момчешки късата коса на следващия ден да е до кръста. И най-хубавото е, че този процес е обратим без какъвто и да е негатив за косата – кичурите се отстраняват лесно, бързо и безвредно.
Поставянето на кичурите е основано на иновативен метод за поляризация, а прикрепването им е чрез електростатичен заряд, което го прави удивително лесно и безвредно. Издръжливостта е гарантирана от бранда! Отличава се с изключително внимание към косата, базирано на грижата за косъма и неговата структура (трихология). Отстраняването на кичурите е с помощта на специално олио. Системата подпомага всички услуги, предлагани от фризьора – той може да предложи на клиентите си много нови възможности и да разшири предлаганите услуги.

Ползи за клиента в салона:

  • Безвреднен метод с грижа за косата;
  • Нови прически и възможности;
  • Разнообразие;
  • Без химия;
  • Без заплитане на косата;
  • Без ефект сламка (разделяне на снопчета);
  • Без измъкване на косата (загуба на коса от захвата).

За Фабио Блонд – Арт директор на Cold Hair Milano и създател на системата за био-интеграция на коса
Неизчерпаем талант, човек на изкуството и фризьор, посветил живота си на женската красота! Фабио Блонд притежава харизма, стил и талант, които превръщат сеценичните му изяви в незабравимо шоу и впечатляват фризьорите.
Фабио е роден е в Рим и прави първите си стъпки във фризьорските салони на семейство Блонд. Обича родния си град и се гордее с произхода си. Вярва в силата на обучението и се дипломира с отличие в известната фризьорска академия ARA (Accademia Romana Acconciature) в Рим, където достига до престижното звание Арт дирекор. Желанито му да расте и да се развива обаче го кара да продължи напред!
Преди близо 20 години става Арт директор на мащабната верига I SARGASSI, създала култовата прическа тип „каска“ на Рафаела Кара и много други популярни визии за италианските знаменитости.
Той обаче не спира до тук – отваря 3 собствени салона и създава марката Blonde & Blue – работеща с 25 партньорски салона. Разбирайки необходимостта от сътрудничество с големите брандове, започва партньорство с Kemon.
Скоро обаче намира ново предизвикателство – попада в света на екстеншъните за коса и бързо открива, че се намира на точното място. Работи като Арт директор за почти всички големи и престижни марки в тази сфера, сред които Socap, Giambertone, Balmain.
Трупайки незaменим опит и умения преди няколко години сбъдва една своя голяма мечта – създавайки BIOINTEGRATION HAIR – био-интеграция на коса, с която се ражда марката Cold Hair. Тази система няма аналог в света и позволява на жените да променят прическата си, да бъдат модерни, да видят едно свое различно лице и да експериментират смело. И всичко това заедно с възможността да се върнат лесно и бързо към предишното си „аз“, когато пожелаят.