В студеното време да заложим на плажни къдрици

Лятото официално приключи и сме готови за всички забавни зимни занимания, които очакваме с нетърпение: снежни дни, празнични партита, премиери на филми и много други! Но зимата носи със себе си и суровото студено време. Всички знаем за нещата, без които зимата не можем – дългите палта, топлите чорапи и препълнените чаши с горещи напитки, но също така се нуждаем и от шикозна прическа, с която да изглеждаме страхотно през цялото време, без значение колко сиво и мрачно е времето навън.
Ние черпим вдъхновение от някои от любимите ни знаменитости, които и в студеното време залагат на плажни къдрици, които да ни напомнят за летните дни, бриза и вълните на морския бряг. Красивите феерични къдрици в допълнение с ленти за глава, шноли и много блясък в грима, лесно могат да се пресъздават и в домашни условия и да бъдат чудесно допълнение към някои от празничните Ви визии.
Ако винаги сте мечтали за къдрава и жива коса, която да събира погледите на всички, където и да отидете, то тогава машата е вашият уред. С голямото разнообразие на марки маши за къдрене, налични на пазара, е толкова лесно човек да стане жертва на продукти с ниско качество. При избора на маша е много важно коя би била идеална за вашия тип коса, както и за постигане на специфичната визия, която желаете. За модерна визия и максимална защита на косъма Ви препоръчваме машите PETO Hair, с които косата ви ще има желаната от вас форма и ще остане здрава и блестяща за дълго. Изборът на правилната маша за коса понякога може да бъде предизвикателство, но освен за добрата визия, помислете и за защитата на косата си от изгаряне, заложете на качествените продукти!
Бъдете неотразими за празниците с безупречна визия и добро настроение: засияйте и впечатлявайте!

*Машите на PETO Hair можете да откриете при ексклузивния представител на марката за България – Център за красота „ФЛЬОР“.