Двудневен мастърклас на Шарън Блейн в България 28-29.10.2020 г.

Вече е реалност!

Този октомври, по покана на Академия Фльор, в България ще гостува уникалната Шарън Блейн, която ще проведе двудневен мастър клас за официални прически в Стара Загора.

Заповядайте на истинско творческо пътешествие!

Шарън Блейн е уникален артист, чиито умения и уникални фризьорски техники я нареждат сред топ обучителите и ментори в сектора. Нейният иновативен метод за оформяне на дълга коса покрива пълния спектър от невероятни прически за знаменитости от червения килим, както и за красиви и авангардни модни дефилета.

Мастъркласът е подходящ, както за фризьори с дългогодишна практика, така и за наскоро дипломирани стилисти. Би представлявал интерес и за всички артистични личности, търсещи нови възможности и творчески пътища.

Този кратък творчески курс ще обхване някои основни техники за коса и начините за лесно комбиниране за наистина ефектен резултат. Курсът ще включва и най-новите тенденции в сватбените и абитуренски прически за сезон 2020-2021. Станете част от това уникално събитие, за да се запознаете и с тайната на съвършените опашки с къдриции, както и с различни видове прически с плитки. Това е мястото, което ще отключи вашия артистизъм и ще ви вдъхнови. Присъединете се към мастъркласа на Шарън Блейн на 28-29.10.2020 г.в Парк хотел, Стара Загора.

Резервирайте своето място още сега, за да не останете разочаровани, тъй като интересът към този фантастичен мастърклас е голям и той ще се запълни много бързо.

Запазете своето място от тук-> https://www.sharonblain.com/collections/bulgaria/products/bulgaria-2-day-long-hair-masterclass-wednesday-28-thursday-29-october-2020?fbclid=IwAR0n6obaGUKw1n8Q0U6OQQlD7Y6IOPQWiTVGsywry_cgcADTmJ0Vqz1NHgI

Цената на мастъркласа включва:

  • Обяд
  • Предоставяне на манекенска глава по време на курса
  • Печатни материали
  • Сертификат
  • Отстъпка за всички продукти на Sharon Blain
  • Отстъпка за предстоящи образователни курсове на Sharon Blain

 

** След направена резервация, ще получите имейл за потвърждение с приложена важна информация. Моля, следвайте инструкциите, за да изтеглите списъка с нужните инструменти, които да носите със себе си по време на курса.